Enca e gjen ilaçin kundër koronavirusit

Në Shqipëri fatkeqësisht po vazhdon të rritet numri i të prekurve nga koronavirusi.

Popullsia është izoluar dhe po vazhdon ti merrë masat e nevojshme parandaluese.

Por, ka disa fytyra publike që po e shfrytëzojnë për të tërheqë vëmendje me postime të ndryshme.

Kështu ka vazhduar Enca këngëtarja nga Shqipëria, që si duket temën e ‘koronavirusit’ dëshiron ta lë pak pas krahëve.

Me një imazh në det ajo uron ditën e verës dhe thotë: “Shpresoj t’iu shoh shpejt kështu”./Kosovarja/