Enca e tepron duke ekspozuar trupin e saj!

Këngëtarja e njohur, Enca Haxhia këtë të shtune publikon projektin e saj më të ri.

Në këngën e cila mban titullin “Ku mete”, Enca është ekspo.zuar bukur shumë.

Këngëtarja në fjalë, në të shumten e rasteve tregon më shumë se që duhet dhe këtë e bënë më shumë qejf.