Enca mërzitet nga izolimi, e do detin

Këngëtarja Enca Haxhiu duket se është mërzitur nga jeta e izo.luar që po bën.

Pandemia COVID-19, ka bërë që shumica e këngëtarëve dhe artistëve të izo.lohen.

Përveç kësaj nga ata është kërkuar që të jenë edhe të kujdesshëm dhe vazhdimisht të përçojnë mesazhe tek fansat e tyre që të rrinë në shtëpi.

Megjithatë, për Encën ky nuk është një lajm i mirë.

Pasi që këngëtarja duket se është mërzitur nga izolimi në shtëpinë e saj.

“Kaq dua nga jeta tani”, ka shkruar ajo derisa shihet në një varkë duke lundruar. /GazetaExpres/