Enca na prezanton me nënën të cilës ia paska trashëguar bukurinë

Enca Haxhiu krahë profesionit si këngëtare dhe si personazh publik merr gjithnjë vëmendje, ajo është mjaftë aktive në rrjetet sociale ku poston imazhe të ndryshme nga përditshmëria për fansat e saj.

Si rrallë herë, së fundi ajo na prezantoi me nënën e saj ku këtë herë e kishte si ‘shofere personale.

Gjatë videos së realizuar në një moment e pyet të ëmën se kush është nëna më e mira dhe përgjigja e shpejt ishte e zonjës e cila tha “unë”.

Si duket Enca bukurinë dhe stilin e veçantë e ka marr nga nëna e saj pasi ajo dukej mjaftë në formë të mirë.