Engjëllusha Salihu bëhet me orë të dukatit

Këngëtaret kanë bërë para, po jetojnë në luks të plotë, e kjo falë angazhimit në mbrqmje muzikore, dasma e ahengje.

Mes këngëtarëve që fitojnë mirë, padyshim që është edhe Engjellusha Salihu, e cila vitet e fundit ka hyrë mirë në tregun e muzikës.

Engjellusha këndon pranë të ëmës, Shyhretes dhe thuhet se ja del mirë në interpretim live, gjë që e bënë të dëshirueshme për publikun.

Engji, ka bërë para.

Kështu po thonë.

A ja keni parë orën e arit?/Kosovarja/