Engjëllusha vjen me stil të veçantë të veshjes

Që nga koha kur hapi butikun e veshjeve nuk po ndalet duke i reklamuar rrobat.

Engjëllusha Salihu po sjell foto nga më të ndryshmet në faqen e saj të butikut.

Së fundmi postoi një fotografi ku po duket mjaft ndryshe.

Ndryshimi i flokëve dhe stili i veshjes po e bën të duket një Engjëllushë krejt tjetër./Infokosova/