Engji e Learta si qumështi e çokollata

Kunatat e famshme, Learta Jakupi e Engjëllusha Salihu, kalojnë mjaftë kohë me njëra tjetren.

Ato, jetojnë brenda një shtëpie dhe raporti mes tyre duket të jetë edhe mjaftë shoqëror.

Të dyja gjatë gjithë kohës shprehin admirim për njëra tjetren, shkruan “Kosovarja”.

Në foton e fundit, Engjellusha i thotë kunates së saj Loçkë, ndërkohë që kanë pozuar krejt afër njëra tjetres.

Njëra me flokë të bardhë e tjetra ne të zinjë, si qumshti me çokolladë.