Eni Koçi në top formë, ekspozon linjat trupore

Këngëtarja e talentuar shqiptare Eni Koçi, ka tash e disa vite që është pjesë e skenës muzikore shqiptare.

Edhe pse në moshë të re (23), ajo ka arritur të krijoj një vend të rëndësishëm në estradën shqiptare.

Eni njihet ndër të tjera edhe për bukurinë që ka dhe format e saj tru.pore që nuk heziton ti ekspo.zoj.

Ajo së fundmi ka publikuar një fotografi derisa ka vënë në plan të parë linjat tru.pore në formën më të mirë.

Edhe njëherë Eni ka dëshmuar se është ndër këngëtaret e bukura të skenës tone muzikore.