Era Istrefi shkurton dhe ngjyros flokët

Era Istrefi e ka ndryshuar pamjen.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Era Istrefi, nuk e ka problem të luajë me ngjyrën dhe stilin e flokëve.

Ajo me ndjekësit ndan shpesh fotografi ku tregon pamjen e re e njësoj ka vepruar edhe së fundmi.

Nga flokë të gjatë e të kuqe, Era i ka shkurtuar flokët dhe i ka bërë ato të bardha. Ndryshimi vihet re se është drastik.