Erëzat që luftojnë kancerin

Kanceri është shkak i shumë vdekjeve.

Tepër i përhapur dhe në rritje të shpejtë vitet e fundit, stili i jetesës dhe ushqyerja janë ato që konsiderohen si shkaqe kryesore (përveç ndotjes).

Por ka disa erëza që ndihmojnë kundër kancerit, të tilla si:

Xhenxhefili,

Rozmarina,

Shafrani i Indisë,

Specat djegës,

Hudhra,

Mentja (mendërza) dhe

Kamomili.