Ermal Mamaqi: I paguajnë nga 300 euro doktorët ndërsa futbollistët me miliona, të kërkojnë shërim tani nga Cristiano Ronaldo

Aktori/prezantuesi ka ndarë një shkrim me vend.

Deri sa OBSH ‘Organizata botërore e shëndetësisë’ ka shpallur COVID-19 si pandemi dhe ende nga shkencëtarët nuk është zbuluar anti-virusi, moderatori shqiptar Ermal Mamaqi ka përbuzë këtë situatë.

Ai ka ndarë një shkrim në rrjetin social Instagram ku ankohet për pagat e marra nga doktorët teksa futbollistët paguhen me miliona.

“I paguajnë nga 300 euro doktorët ndërsa futbollistët me miliona, të kërkojnë shërim tani nga Cristiano Ronaldo” shkruan në postimin e Ermalit.