Ermali me djalin vishen njësoj

Ermal Fejzullahu përveç që është një artist i kompletuar, ai poashtu është një familjarë i kompletuar.

Ermali është i martuar me Arianën dhe bashkë kanë katër fëmijë.

Këngëtari i mirënjohur mundohet që kohë e lirë të ua dedikoj pikërisht atyre, dhe njëjtë ka vepruar edhe sot.

Ermali ka publikuar një fotografi përkrah djalit të madh, Artit, i cili dukej shumë i ngjashëm me të atin, dhe të veshur të dy me seter, njësoj.

Ndryshe, Ermali pas izolimit nga pandemia ka filluar punën për projekte të reja.