Ermali në një moment të ëmbël me Arianën

Ermalin dhe Arianën nuk po e ndal as virusi.

Çifti gjithmonë shetiten në vende të ndryshme, duke marrë vëmendje të madhe.

Këtë herë, derisa ndodhen në Dubai, ata sjellin momente të shumta për fansat.

Se sa të ëmbël janë, e dëshmon imazhi që shihen së fundmi, theksojmë, dyshja janë prindër të katër fëmijëve./Kosovarja