Eskalon protesta në Beograd, protestuesit hyn në Kuvend

Protesta kundër futjes së shtetrrethimit nisi sonte rreth orës 20:00 dhe ishte kryesisht paqësore.

Sidoqoftë, një grup demonstrues nxituan hapat.

Njerëzit e mbledhur shtyheshin dhe spërkatnin me ujë.

Sipas reporterëve të “Blic” nga vendi i ngjarjes, individët po hidhnin kanaçe dhe vezë në polici.

Pas një trazimi të shkurtër, oficerët e zbatimit të ligjit arritën të largojnë protestuesit nga salla e parlamentit.

Sidoqoftë, shumica nuk heqin dorë nga protesta.

Ata janë akoma përpara Kuvendit.