EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Podujevën: Bulliqi i LVV-së dhe Hyseni i LDK-së në balotazh

Qytetarët e Kosovës sot kanë votuar në zgjedhje lokale.

Sipas EXIT POLL-it të realizuar nga RTV Dukagjini dhe kompania UBO-Consulting del që në Komunën e Podujevws do të ketë balotazh nw mes Shpejtim Bulliqit dhe Ekrem Hysenit

Renditja si më poshtë:

Shpejtim Bulliqi (LVV)- 46.1%

Ekrem Hyseni (LDK)- 40.4%

Floretw Zjenullahu (PDK)- 7.3%

Besnik Tahiri (AAK)- 4.8%

Xhemajl Hasnai (NISMA) – 0.8%

Gazmend Islami (OBKD)- 0.7 %

Rezultatet e Exit Poll kanë dalë nga qytetarët e pyetur për zgjedhjen e tyre politike në ditën e sotme, duke ruajtur anononimitetin. /Telegrafi/