Fakte tronditëse, Marcel Hila zbulon si ndërroi jetë Enver Hoxha!

Në emisionin Kojshia Show, shkrimtari nga Shkodra Marcel Hila që njeherit ishte edhe ish ushtar në Regjimin Komunist, zbuloi fakte dhe sekrete tronditse për Enver Hoxhën.

Ai zbuloi se si ndërroi jetë Enver Hoxha.

Ndiqeni emisionin nga minuta e 17.

Shiko videon: