Familja Mehmeti në karantinë, por të veshur solemn

Po bëhen një javë që kur virusi Covid 19 ka gjetur teren edhe në Kosovë, duke mbajtur të izoluar shumë njerëz në shtëpi dhe larg aktiviteteve të zakonshme.

Si thuajse të gjithë kolegët e tij, edhe këngëtari i muzikës popullore Alban Mehmeti po rri larg aktiviteteve muzikore.

Albani ka qenë mjaftë aktiv me postime në rrjete sociale.

Mangut nuk ia ka lënë as bashkëshortja e tij, Fjolla, e cila ka postuar një foto ku familja duken të veshur në mënyrë solemne.

Karantina nuk iu paska lënë shenjë!