Sulmuesi i Malit të Zi, Fatos Beqiraj i cili luajti sonte në pjesën e dytë për Malin e Zi por nuk arriti që të këtë ndikim në ndeshjen e Malit të Zi ka thënë se është shumë i emocionuar për ndeshjen.

“Ndeshje e vecantë për mua. Jam kthyer në Prishtinë pas 12 viteve.

Kosova e meritoj fitoren, ju uroj sukses dhe shpresoj që të kualifikohet”, ka thënë ai.

Beqiraj ka folur edhe për problemet që ka pasur Mali i Zi para ndeshjes, ku ka thënë se tetë lojtarë të kësaj Kombëtare kanë munguar.

“Kosova ka luajtur mirë dhe e meritoj fitoren dhe shpresoj që të shkoj në Europian”, ka thënë ai.