Femër më shumë stil! Kaq thjesht por kaq bukur duket Learta Jakupi në postimin e fundit

Learta Jakupi vazhdon të jetë emër shumë i njihur në shoë-bizzin kosovare.

Ajo vazhdon të jetojë një jetë të luksit, duke qenë se është pjesë e një familje të njohur.

Learta, është një grua shumë e angazhuar.

Ajo përveç biznesit të saj privat, ajo kujdeset edhe për fëmijët e saj dhe sërish gjen kohën për ti kushtuar kujdesin e merituar vetës dhe ta ketë secilën paraqitje më të bukur se tjetrën./InfoKosova/