Fëmija i parë vajzë apo djalë? Dafina Zeqiri flet për jetën e saj personale

Këngëtarja e njohur, Dafina Zeqiri, ka qenë e ftuara speciale në finalen e “Why Not”.

Përveç, karrierës ajo ka folur për jetën e saj personale, si dhe marrëdhënien që ka me të dashurin e vet, DJ Geek.

Ajo tha se e ka bërë publike lidhjen e saj, pasi nuk mund të dashurojë në kafaz, ndërsa tha se gjërat në të ardhmen do ja lënë kohës.

Dafina i tha se në të ardhmen ka dëshirë të ketë një një çun dhe një goc.

Dafina Zeqiri: Unë jam njeri, kam ndjenja dhe nuk mund ta shpreh dashurinë në kafaz, jemi thjesht vetvetja.

As familja ime, as e tij nuk na nguc, ata janë të lumtur që ne jemi të lumtur.

Çdo gjë ja lëmë kohës, për mua s’ka lidhje nëse është çun apo goc, unë e kam ndjerë mungesën e një vllau.

Gjithmonë kam thënë që dua një çun, po tash dua një gocë, një mini Dafina, ndoshta më mirë të bëhen binjakë një vajzë një djalë.