Fëmija me sindromën Down këndon Whitney Houston, bën për vete të gjithë

Ylli i ri i Prosper, qytet në Texas, quhet Dane Miller.

Ai është vetëm nëntë vjeç dhe po emocionon mbarë botën me një filmim ku tregon pasionin e tij për muzikën dhe për Whitney Houston.

Djali i cili ka sindromën Down, është filmuar nga tezja e tij gjatë një udhëtimi me makinë teksa këndon ‘I Have Nothing’, kolona muzikore e filmit ‘The Bodyguard’, në të cilën këngëtarja nga New Jersey interpreton në krah të aktorit Kevin Costner.

Përballë energjisë së Dane, rrjeti është çmendur dhe në pak orë videoja ka kaluar 18 milionë shikime dhe 21 mijë komente.

Një numër rekord që sigurisht familja Miller nuk e priste.

Ndoshta në të ardhmen i riu yll në web, do të ketë një karrierë si këngëtar.

Shiko Videon: