Fëmijë më të guximshëm vështirë që keni parë

Në një video që po qarkullon në Facebook, shihet një fëmijë që nuk u frikësohet atyre që nga kamerat e mbikëqyrjes duken të jenë qenë.

Përderisa dy fëmijët tjerë që po e shoqëronin kthehen prapa dhe ia mbathin duke ikur, ai qëndron stoik dhe i patrembur.

Për më shumë, ndiqeni videon: