Fëmijët qëndruan përjashta dritareve që ndodhen në katin e 11-të

Banorët në Anhui të Kinës, i kanë njoftuar forcat e rendit për fëmijët që lëviznin përjashta dritareve të banesës që ndodhet në katin e 11-të.

Të vegjlit që besohet se janë rreth tetë vjeçar, qëndruar për një kohë në parvazin e ngushtë, por sërish hynë brenda.

“Ishte e frikshme të shikohet, në çdo moment mund të binin poshtë”, ka thënë një fqinje që ishte bërë dëshmitare e rastit.

Prindërit janë njoftuar për veprimet e fëmijëve dhe pritet që të vendosin ndalesa në dritare, për t’ju parandaluar përsëritjen e këtij veprimi.

Shiko Videon:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/187224062391422/