Fero thotë se Mozzik është reperi numër një

Fero bashkë me Mozzik ishin pjesë e kompanisë “On Recods” ndërsa që ishin mjaft të afërt dhe përkrahës ndaj njëri tjetri.

Por, edhe pas daljes nga kompania, Fero ende e vlerëson Mozzikun madje e konsideron si reperi numër një shqiptar.

Përms një pyetësori të realizuar në Instagram, një adhurues e pyeti Feron “A ke ni qka fol Mozzik per ty”, ndërsa menjëherë erdhi edhe përgjigja e tij.

“Po kom ni, edhe kom thon fillim tkarrieres thom apet faleminderus jom maksimum edhe per mu aj o 1”, ka thënë Fero për Mozzik./Indeksonline/