Festa Qoqaj, blogerja me më së shumti ndjekës

Në ditët e sotme, pamja e jashtme, stili dhe e bukura në përgjithësi janë gjithmonë frymëzuese dhe si të tilla përqafohen çdo ditë e më shumë nga vajzat dhe djemtë e rinj.

Me pasion të madh, krijojnë stilin e tyre të jetesës, duke e shfaqur përmes platformës më të popullarizuar momentalisht, “Instagram”.

Kjo vlen edhe për blogeren Festa Qoqaj, një prej më të njohurave në vend, e cila numëron mbi 90 mijë ndjekës, pikërisht në “Instagram”.

E, Festa vjen në një intervistë, të parën për media, për të shp alo.sur gjithëçka.

Intervistën e gjeni më poshtë: