Festa Qoqaj e tepron me zveshje dhe me photoshop

Emra të rinjë po defilojnë përditë në jetën publike në Kosovë, duke e freskuar edhe median rozë dhe jo vetëm.

Festa Qoqaj, nga një modele e rëndomtë, për shkak të Instagramit, u bë influencere.

Festa, tani po drejton një emision televiziv, ani pse karshi postimeve në Instagram, ndikimi i saj si moderatore është ndjeshëm më pak interesant dhe influent.

Festa Qoqaj, më shumë se për çdo gjë, komentohet për ndërhyrjen në foto dhe zveshjen, që me raste është edhe banale./kosovarja