Festa Qoqaj tregon se çfarë veture vozitë

Sot në #Gjesi Summer” të ftuara ishin bllogeret e njohura, Festa Qoqaj dhe Anetta Beri.

Ato u përballen edhe me shumë pyetje të shikuesve që kishin bërë në “Instagram”.

Mes tyre, ishte edhe pyetja se çfarë vetura vozisin.

Pa asnjë problem, ato treguan detaje.

Intervistën mund ta gjeni më poshtë.

Shiko video nga minuta 13: