Adelina Tahiri po e feston ditëlindjen e djalit të saj.

Ajo ka bërë një festë të madhe.

Adelina Tahiri ka mbledhur në një vend familjarët dhe miqtë për të festuar ditëlindjen e Jonit.

Adelina Tahiri ka organizuar një aheng për të festuar ditëlindjen e parë të birit prej nga ka ndarë edhe disa video dhe imazhe.

Joni dy javë më parë kishte mbushur një vit jetë, por pas dy jave këngëtarja ka vendosur t’i organizoi një festë ku prezent ishte edhe burri i saj Serjozha Markov.

Madje në një imazh të ndarë shohim Adelinën, Serjozhën dhe Jonin duke fryrë qirinjtë e ditëlindjes.