Festë në familjen e Bleronës

Blerona Zeqiri është moderatorja e cila për kohë shumë të shkurtër arriti të marr vëmendjën e që nga atëherë u bë shumë e përfolur si për jetën personale poashtu edhe për atë private.

Blerona shpërndan gjallëri dhe pozitiviteti tek të gjithë, e kështu ka arritur të këtë për vete një numër të madh ndjekësish.

Në fokus të mediave nuk është vetëm Blerona por edhe familja e saj, të cilët i prezanton për publikun kohë pas kohe.

Sot është ditë e veçantë për moderatoren, për shkak se nëna e saj feston ditëlindjen.

Nuk ka munguar urimi nga Blerona e cila kishte zgjedhur fjalët më të bukura për ta uruar nënën: 

“Urime ditelindjen nanë. Lumja un që të kom, e lumja ti çfarë çike ki”, ishte mbishkrimi i fotografisë.

Ndryshe, Blerona me nënën po duken si të ishin motra.