Festë në familjen e Shkurte Fejzës

Një emër mjaft i popullarizuar e që nuk bëhet kurrë bajat.

Është kjo Shkurte Fejza këngëtarja më e dashur për publikun mbarëshqiptar.

Ka më shumë se 40 vite karrierë, dhe akoma vazhdon të jetë po ai emër e zë i këndshëm që sjellë kohë pas kohë këngë e hite të bukura.

Krahas jetës së suksesshme në muzikë edhe jeta familjare i ka ecur mirë.

Fëmijët tani i janë rritur, e pikërisht sot vajza e saj Agnesa feston ditëlindjen e 25-të.

Ndryshe Shkurte Fejza, është nënë e katër fëmijëve, tri vajzave e një djali.

Shiko Videon: