Fifi dhe këto dy banore shkojnë në nominim për të premten

Tre banorë do shkojnë në nominim.

Einxhel ishte ajo më pak e votuara gjatë kësaj jave, shkruan lajmi.net.

Ndërkohë, asaj iu bashkuan edhe dy banorë tjerë të cilët u nominuan nga publiku dhe do të shkojnë në votim për të premten.

Krahas Einxhel, Semi dhe Fifi janë dy banoret tjera të cilat do votohen nga publiku për tu eliminuar.