Fifi është penduar për këtë ndëryhrje që ka bërë

Fifi ka qenë e futara e vëllezërve Veshaj, Donaldit dhe Romeos në emisionin e tyre “Më lër të flas”.

Ajo ka treguar shumë nga jeta e saj private, të cilat menjëherë pas transmetimit të emisionit bënë bujë të madhe mediatike, shkruan”Kosovarja”.

Fifi u pyet për tri gjërat që nuk do ti bënte më kurrë.

Buzët ishin ato që Fifi nuk do t’i bënte më, pasi ishte penduar disa ditë më vonë.

Po ashtu, ajo tha se do të isha përpjekur të mbaja nervat nën kontroll në kohën kur ajo acarohet.