Fifi me Einxhel planifikojnë rrengun kundër djemve

Gocat po bisedojnë se cfarë rrengu ti bëjnë djemve të shtepisë.

Ato po mendojnë të futen në krevat të djemve për të parë reagimet e tyre kur të jenë përgjumësh,përveç Ilirit dhe Sabianit.

‘Vëtëm këtu mund ti prekësh psikologjikisht që ti tallësh se do i gënjëj mendja që po shkon ti futesh me të vërtetë”,-i thot Einxhel Fifit.

Të shohim nëse vajzat do të mund ta realizojnë këtë rreng.