Fifi përlotet pasi mëson për largimin e Iglit

Sot është larguar nga shtëpia Igli Zerka.

Kjo u bë e ditur përmes një zarfi të zi që mbërriti në shtëpi dhe ju tregoi banorëve këtë lajm.

Igli u largua nga shtëpia për shkaqe shëndetësore dhe kjo preku gjithë banorët e shtëpisë “Big Brother Vip” veçenarisht Fifin.

Fifi nuk u përmbaj dhe shpërtheu në lot, më poshtë gjeni videon./Blic/

Shiko Videon: