Fifi po dashurohet në Granitin? Këto sjellje zbulojnë të shumëçka

Graniti dhe Fifi janë dy ndër banorët më të afërt në “Big Brother VIP”, të cilët kanë shprehur dhe pëlqim për njëri-tjetrin.

Mbrëmjen e sotme Fifi i ka drejtuar Granitit disa pyetje për të ditur më mirë se çfarë kërkon ai nga një femër ai ka treguar se dëshiron një partnere të sinqertë dhe besnike, ku Fifi po duket tejet e dashuruar në të.

Fifi: Çfarë vlerëson te një femër?

Graniti: Sinqeritetin

Fifi: Çfarë kërkon prej një femre?

Graniti: Të jetë besnike. Kjo është kryesorja

Fifi: Tjetër?

Graniti: Asgjë, këto janë kryesoret

Fifi: Kaq?

Graniti: Kaq, nuk kërkoj shumë unë

Fifi: Çfarë të tërheq te një femër (përveç kësaj pjesës fizike)?

Graniti: Nuk kam qejf të bëjë shumë për mua.