Fifi tenton ta bëjë Granitin xheloz duke i hipur në krah Dj PM

Fifi dhe Graniti tashmë janë të njohur mjaft shumë për marrëdhënien e tyre.

Përqafime, ledhatime e skena xhelozie janë ato që çifti kanë shfaqë prej kohës që janë afruar në Big Brother.

Por ka javë që Fifi ka deklaruar se tanimë Granitin e sheh veç si një shok.

Ndërkohë me të ardhur në shtëpi dy dj-t nga Kosova, Fifi ka treguar afirmitet me ta edhe për shkak të njohjes nga jashtë me ta.

Derisa sot Fifi ka tentuar ta bëjë xheloz Granitin duke i hipur në krahë Dj Pm-it./Lajmi

Shiko videon: