Fifit i bie të fikët gjatë emisionit LIVE në Big Brother

Debati për puthjen mes Dj PM dhe Sarës ka marrë rrjedh tjetër.

Këtu është përfshirë edhe Fifi, të cilën e ka kritikuar opinionistja.

Fifit i ka rënë të fikë gjatë emisionit Live .

shiko foton: