Fifit i është fiksuar keq Dj Pm dhe Sara: Mes tyre nuk ka asgjë

Shtëpia më e madhe shqiptare “Big Brother VIP”, sot ka përjetuar shumë tensione të forta.

Fifi ka shkaktuar shumë debate pas akuzave që i ka thënë Sarës për Pajtimin.

Ajo nuk ka arritur ta largojë nga mendja gjatë gjithë ditës faktin që ajo e gjitha është një lojë.

Ka vazhduar ta diskutojë këtë gjë dhe është shprehur se mes dyshes nuk ka asgjë.

Fifi është banorja që në fillim ka pasur pëlqim për Granitin por më pas mebtën vetëm shok./Lajmi

Shiko videon: