Fifit me këtë veshje i shihen gjysma e sytjenave

Fifi që nga ndryshimi drastik që ka bërë në trupin e saj, nuk po ndalet me poza të shumta.

Ajo pasi që është një këngëtare e dalluar, në shumë aspekte kalon në lajm dhe tërheqë vëmendje të madhe.

Pasi që ka një koncentrik të madh tek vetja, në shumë aspekte duket bukur dhe një femër e dalluar.

Këtë herë, e veshur komplet në të zeza, Fifi duket një zonjë e rëndë dhe tejet bukur.

Për më shumë, shikojeni./kosovarja