Fifit nuk po i bënë punë shqiponja në qafë për ta marrë pasaporten

Disa emra të spikatur të muzikës e sportit nga Kosova, kanë arritur që ta marrin nënshtëtësinë në Shqipëri, duke gëzuar kështu pasaportë shqiptare.

Nënshtëtësia e shtetit amë dhe marrja e pasaportes, është nder dhe krenari, por jo vetëm.

Nnënshtetësinë e shtetit shqiptar, ku jeton dhe zhvillon karrierë prej vitesh, po e synon edhe këngëtarja nga Kosova, Filloreta Raça, e njohur si Fifi.

Fifi, e ka deklaruar edhe vetë se do të dëshironte shumë ta kishte nënshtetësinë dhe pasaporten, e cila sigurisht do ti krijonte shumë lehtësira sa i përket lëvizjes së lirë gjithëandej.