Web Analytics

Fitoi Ferma VIP, Dijonis Bibës i mbarojnë paratë e fituara

Dijonis Biba ishte konkurrenti që u shpall fitues i “Ferma VIP” disa javë më parë, njëkohësisht edhe i çmimit prej 100 mijë eurosh.

Mirëpo vetëm disa javë nga mbarimi i programit dhe marrja e çekut, Dijonisi i ka bërë paratë e fituara “rrush e kumbulla”.

Këtë e ka bërë vetë të ditur Dijonisi në një postim të fundit në InstaStory, ku thotë: “Sapo mbaruan paratë e fituara”.

Nuk dihet nëse është apo jo një nga ato shakatë e përditshme të Dijonisit.

Shiko foton:

Nga rubrika