Fjalët prekëse të motrës së policit që ndërroi jetë nga koronavirusi

Motra e Ilir Gjokës, zyrtarit policor të të Gjakovës që e humbi bete jën me koronavirusin nën moshën 40 vjeçare, ka shkruar fjalë prekëse për vde.kjen e vëllait.

Ajo ka thënë se Iliri ishte shtylla dhe krenaria e shtëpisë, ndërsa ka shkruar se nuk e di si do të jetojë pa të.

“I dashur vëllau im, na ike në moshë të re.

Na thave shpirtin bre Ilir Gjoka, ne u rritëm bashkë, perveç që ishim vëlla e motër, ishim shokë dhe ekip i fortë bashkë, nuk di si do jetoj pa prezencën tënde, pa shakatë tuaja, pa këshillat e tua dhe pa forcën dhe mbështetjen e madhe që ma dhe gjithmonë 😭😭

Mungesën tënde nuk e zëvendeson askush o ylli jonë i bukur.

Qe shtylla e shpisë, krenaria jonë, i shërbeve atdheut dhe popullit pa e kursyer veten në asnjë moment… qysh bre na trad htove kështu 😢😢😢😢 kujtimet me ty do të mbesin gjithmonë sirtar i çmuar i zemres time 😭😭😭😭😭😭 “, ka shkruar ajo.