Fjalimi i Enver Hoxhes që tronditi botën

Kjo video shfaq një nga deklaratat më të forta të diktatorit Hoxha gjatë kohës së qëndrimit të tij në pushtet.

Në fjalimin e tij ai cek disa mosmarrëveshje me kombe tjera por edhe “forcën” e Shqipërisë së atëhershme.

Fjalimi i tij shoqërohet me duartrokitje dhe brohorima si “Parti Enver, jemi gati kurdoherë” e të tjera, nga të pranishmit në sallë.

Shiko Videon: