Fjolla e Albanit vështirë të njihet me këtë grim që ka realizuar

Gruaja e Alban Mehmetit është një ndër femrat që tërheqë vëmendje në shumë raste.

Ajo gjithmonë me fotot  që publikon kalon në lajm.

Duke i kushtuar rëndësi të madhe paraqitjeve te saj, Fjolla realizon rregullime të ndryshme në fytyrën e saj.

Këtë herë, me imazhin e postuar ajo duket mjaft bukur dhe vështirë të njihet./Kosovarja/