Fjolla e Zana Krasniqi dalin për kafe me mamin

Fjolla dhe Zana Krasniqi janë vajzat e njohura të këngëtarit e kompozitorit Naim Krasniqi.

Fjolla, këngëtare që ka kënduar shumë këngë në festivale e koncerte të ndryshme, prej vitesh e ka lënë muzikën.

Zana, modele e njohur, madje edhe ndërkomëtarisht, por që e la botën e modës për t’iu përkushtuar familjes.

Të dyja, si Fjolla ashtu edhe Zana, e kanë pikë të dobët të përbashkët të ëmën, me të cilën sot kanë pirë kafe për qejf.

Ju pastë bërë mirë! /Kosovarja/