Fjolla Krasniqi bëhet nuse, duket për bukuri!

jolla Krasniqi sot do të veshë fustanin e bardhë.

Këngëtarja e njohur kosovare, kohë më parë u fejua dhe sot do të kurorëzojë dashurinë e saj me martesë.

Është grimerja e famshme Sellma ajo e cila i ka bërë grimin këngëtarjes në fjalë.

Padyshim në duartë e saj nuk kishte se si të dukej ndryshe, veçse të shkelqej! /IndeksOnline/