Blerimi e Afrona u martuan dhe kishin shumë të ftuar.

Në mesin e të ftuarve ishte edhe Fjolla Morina.

Çifti i mirënjohur i estradës, Blero Muharremi dhe Afrona Dika, po kurorëzojnë dashurinë e tyre me martesë.

Dasma madhështore po mbahet në Shëngjin, ku po marrin pjesë shumë fytyra të njohura publike.

Në mesin e tyre edhe këngëtarja e mirënjohur, Fjolla Morina, e cila vazhdimisht pushton mediat rozë me paraqitjet e saj.

Në këtë event ajo zgjodhi një fustan të gjatë, i cili i vë në pah linjat perfekte trupore.

Kjo dasmë është ndër më të komentuarat për këtë vit.

Vlen të përmendet se për argëtimin e mysafirëve do të përkujdesen Sabri Fejzullahu, Shkurte Gashi, Ramadan Krasniqi – Dani dhe Besnik Qaka.