Fjolla Svirca sjellë imazhin e këndshëm me djalin e vogël

Të jesh bashkëshorte e këngëtarit e të mos marrësh vëmendje mediatike është diçka e pamundur.

Edhe për Fjolla Svircën bashkëshorten e Alban Mehmetit po del të jetë kështu.

Bashkëshortja bukuroshe e këngëtarit të njohur komentohet shpesh për elegancën që i theksohet në secilën paraqitje.

Fjolla dhe Albani janë prindër të dy fëmijëve për të cilët tregojnë kujdesin dhe dashurinë edhe publikisht.

Së fundmi, Fjolla sjellë një imazh të këndshëm me çapkënin e tyre të vogël Lurnin./Kosovarja/.