Fjolla vesh dallam për një arsye interesante

Lidhja me këngëtarin e njohur Kosovar, Alban Mehmetin e bëri të njohur, Fjolla Svircën.

Tani ajo dhe këngëtari janë të martuar dhe kanë dy fëmijë.

Fjolla është tani shumë e përfolur në publik, e këtë e ka arritur përmes paraqitjeve të saj.

Sot ajo ka publikuar një foto në të cilën shihet me dallamë, të cilën duket se e do shumë.

Fjolla e vesh dallamën vetëm sa për të bërë foto edhe kur nuk ka ndonjë arsye tjetër.