Flaka dhe Qeqa Krelani në një video të përbashkët shfaqen kaq provokative

Dy motrat e njohur, Flaka dhe Qeqa Krelani janë bërë bashkë për të realizuar një video të vetme për InstaStory.

Motrat Krelani si në të shumtën e rasteve shfaqen provokuese.

Si njëra ashtu edhe tjetra kanë nxjerrë në pah asetet e tyre, kjo ndoshta sa për të marrë më shumë vëmendjen e të tjerve.

Kujtojmë faktin se Qeqa është njëra ndër prezantueset më seksi shqiptare, derisa motra e saj Flaka shquhet për potencën e saj vokale.

Shiko Fotot: